Pileći batak i zabatak

Nudimo ovu potpuno termički obrađenu delikatesu u četiri uzbudljiva okusa: Classic, BBQ, Curry i Hot&spicy. Ostali okusi dostupni su na zahtjev. Vrijeme pripreme: 5 minuta (odmrznuto).

Pileći batci

Nudimo ovu potpuno termički obrađenu delikatesu u četiri uzbudljiva okusa: Classic, BBQ, Curry i Hot&spicy. Ostali okusi dostupni su na zahtjev. Vrijeme pripreme: 5 minuta (odmrznuto).

Pileći file

Sočni, prethodno kuhani pileći filei bez kostiju, koje je potrebno samo zagrijati. Pripremamo ih na razne načine – poput klasičnih, kockica, trakica i čupanih pilećih filea. Nudimo ih u klasičnom okusu, a dodatni okusi dostupni su na zahtjev. Ovaj je proizvod idealan za sendviče, salate i rižota. Priprema: Podgrijavajte ga po želji.

Čupana piletina

Naše ukusno, potpuno termički obrađeno, ručno čupano  meso pilećeg zabatka dolazi u četiri uzbudljiva okusa: Classic, BBQ, Curry i Hot&spicy. Ostali okusi dostupni su na zahtjev. Ovaj proizvod  idealan je za salate,  kao nadjev za pizze, gulaše i mnoga druga jela. Popularno se koristi za sendviče. Priprema: Jednostavno ga ponovno zagrijte po želji.

Zabatak

Najukusniji dio piletine sada je dostupan u potpunosti termički obrađen. Naša četiri uzbudljiva okusa su Classic, BBQ, Curry i Hot & spicy. Ostali okusi dostupni su na zahtjev. Dostupno i u obliku čupanog mesa bez kostiju. Vrijeme pripreme: 5 min (odmrznuto).

Cijelo pile

Ovaj proizvod u potpunosti je termički obrađen i spreman za serviranje, što predstavlja značajnu uštedu vremena u HORECA segmentima. Jednostavno podgrijati piletinu u fritezi ili pećnici dok ne dobije boju i hrskavost koju želite i spremna je za posluživanje u kratkom vremenu.

Pileća krilca

Nudimo ovaj popularni pileći proizvod u četiri uzbudljiva ukusa: Classic, BBQ, Curry i Hot&spicy. Ostali okusi dostupni su na zahtjev. Vrijeme pripreme: 3 minute (odmrznuto).